Autor |
Wiadomość |
Ivellios
Dachowy Wódz
|
Wysłany:
Czw Cze 30, 2005 4:07 pm |
|
Ostatnio o uszy (a raczej o monitor) obiła mi sie informacja o grze RPG, do której włączono wszystkie postaci z bryadway'owskiej wersji "Kotów" Gra nosi tytuł "Dreams of Darkness" (Sny Ciemności), w grze kociaki mieszkają nie na dachu, lecz... w lesie.
Osobiście nie zetknałem sie jeszcze z tą grą (nie przepadam za RPG-ami ), jednak strasznie mnie wkurzyło to, że niektórym kociakom zamieniono imiona I tak Alonzo stał się Sionedem, Victoria - Białą Kotką, Kasandra i Electra przybrały wspólne imię DayLateFriend, Demeter i Tumblebrutus (Tymoteusz) otrzymali wspólne imię Cugara, Etceterze nadano imię Chimalmaht, Plato również stał się Sionedem.
Reszta ekipy - czyli Rum Tum Tugger, Jemima, Munkustrap i inni - pozostała przy swoich starych imionach (Bogu dzięki...)
Najgłupsze jest to, że w tej grze - podobno - nie można postaciom zmienić imion
A co wy myślicie o tej grze
(aha - gdyby ktos wiedział, gdzie to można dostać, byłbym bardzo wdzięczny...) |
|
|
|
|
zapalka
Młody Kot
|
Wysłany:
Pią Lip 15, 2005 2:47 pm |
|
OOO!! Brzmi ciekawie ! Ja osobiście się z tą grą nie zetknęłam, a szkoda ...
Rzeczywiście, te imiona brzmią conajmniej głupio! |
|
|
|
|
Erytheilen
Młody Kot
|
Wysłany:
Wto Sie 09, 2005 4:07 pm |
|
Też nie widziałam nigdzie tej gry. mam nadzieję ze będzie ciekawa, ale ta zmiana imionjest totalnie zbędna! Żeby moją ukochaną Victorie nazywać Białą Kotką |
|
|
|
|
Ivellios
Dachowy Wódz
|
Wysłany:
Pią Sie 12, 2005 1:21 pm |
|
Jeszcze by tego brakowało żeby gra była podobna do Counter Strike'a... to by już była naprawdę profanacja |
|
|
|
|
|