Autor |
Wiadomość |
Victoria61
Gość
|
Wysłany:
Czw Lis 17, 2005 8:25 pm |
|
Victoria Pisze
Mungo Jarry i Pumpernikiel są typowymi złodziejami. Zawsze sprytni i przebiegli, choć Pumpernikiel potrafi być równie nieznośna jak i miła |
|
|
|
|
Ivellios
Dachowy Wódz
|
Wysłany:
Czw Lis 17, 2005 8:57 pm |
|
Kiedy słucham piosenki o tych dwóch łobuzach, zawsze przypominają mi się koty, które kiedyś hasały po moim domu
Wszędzie próbowały włazić, buksliki jedne... |
|
|
|
|
Rumpelteazer
Mały Kociak
|
Wysłany:
Pią Lis 18, 2005 4:28 pm |
|
mungojerry i pumpernikiel zawsze sa i byli moimi ulubieńcami. reprezentują sobą takie dwa młode koty (nie kocięta) które chcą wszędzie wejśc i tylko myślą co by tu "zeszkodzic". takie kocie chochliki |
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany:
Nie Lis 20, 2005 2:12 pm |
|
Ja z moją przyjaciółka ochrzciłyśmy sie mianem tych kociaków ! Ja jestem Rumpelteazer (Pumpernikiel) . One są rozbrajające- słodkie, ale zadziorne, małe urwisy ! Potrafią wspaniale ze sobą współpracować: bardzo je lubię! |
|
|
|
|
zapalka
Młody Kot
|
Wysłany:
Nie Lis 20, 2005 2:47 pm |
|
Eh, kto ja nie ja ma taką sklerozę, żeby notorycznie zapomniać zalogować się ! |
|
|
|
|
Enessis
Dachowy Stróż
|
Wysłany:
Nie Lis 20, 2005 4:49 pm |
|
Nie lubiłabym ich tak bardzo gdyby nie akcent filmowego Mungojerrie i sposób śpiewania Rumpelteazer (już pomijając - jak wszędzie - boskie układy i sposób ich wykonywania).
"Ou doun from de lojbrerij kejm e laud PING!" (c) to movie Mungo
"and RUMPpelteazer." (c) to movie Rumpelteazr
you know what I mean |
|
|
|
|
zapalka
Młody Kot
|
Wysłany:
Pon Lis 21, 2005 1:11 pm |
|
I know, i know .
Tak, ten akcent na filmie jest BOSKI, no i Rumpelteazer śpiewa odlotowo ! Tak, to "RUM-pelteazer" jest odlotowe! |
|
|
|
|
Justyna
Mały Kociak
|
Wysłany:
Wto Mar 28, 2006 9:17 pm |
|
Tak, tylko niestety nie spiewali tego aktorzy: Rumpleteazer była spiewania przez Vikki Coote, a Mungojerry też przez jakiegos innnego gościa. |
|
|
|
|
Polly
Mały Kociak
|
Wysłany:
Nie Maj 14, 2006 5:36 pm |
|
Uwielbiam melodię ich piosenki, jest taka kocia |
|
|
|
|
Demeter
Młody Kot
|
Wysłany:
Czw Cze 08, 2006 1:00 pm |
|
jedna z mioch ulubionych piosenek a Rumpletaezer odrazu wpadła mi w oko^^ układ w movie maja świetny! szkoda tylko, że wycieli tam jedna zwrotke |
|
|
|
|
Caroline
Mały Kociak
|
Wysłany:
Czw Cze 08, 2006 5:46 pm |
|
To moje ulubione postacie! Bardzo podoba mi się głos Jo Gibb w filmie - a słyszałam, że w napisach końcowych jest błąd, oni nie byli dubbingowani. Na wszystkich angielskich stronach fanów jest tak napisane . Uwielbiam też Victorię, Jemimę, Munkustrapa i Rum Tum Tuggera - zresztą wszystkich podziwiam... |
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany:
Sob Cze 17, 2006 5:36 pm |
|
A ja już wiem , że Jo Gibb była dubingowana na początku ''swojej'' piosenki ,gdy sie Rumpleteazer się smiała i piosence Skimbleshanks - gdy kichała. Z Drew Varley tak samo - nie mówił tylko ciii , gdy ja uciszał. |
|
|
|
|
Gilraina
Młody Kot
|
Wysłany:
Czw Sie 03, 2006 9:37 pm |
|
To także moi ulubieni bohaterowie. Gdy pierwszy raz oglądałam "Cats" i zaczynali śpiewać "swoją" piosenkę od razu wiedziałam, że te dwa koty polubię najbardziej. Prawie jak miłość od pierwszego wejrzenia Chętnie zagrałabym Rumpelteazer, gdybym miała grać w "Kotach" chociaż nie wiem, czy stać by mnie było na takie akrobacje... |
|
|
|
|
Demeter
Młody Kot
|
Wysłany:
Sob Sty 13, 2007 11:19 am |
|
mnie teraz bardzo do góstu przypadła Rumpleteazer australijska^^ ma swietny głos zabawnie spiewa i to jest hhihihih.. takie troche myszkowate ale wypadło to naprawde swietnie^^ |
|
|
|
|
|