Autor |
Wiadomość |
Ivellios
Dachowy Wódz
|
Wysłany:
Pią Kwi 01, 2005 5:31 pm |
|
Ogladalem sobie wlasnie wiadomosci w telewizji, a tu fragment jakiejs relacji z komisji sledczej... to bylo cos w sprawie PZU bodajze. I sledczy zadal pytanie Boguslawowi Kottowi. Pytanie brzmialo: czy byl pan na musicalu "Koty" On na to, ze tak, nawet dwa razy Wiec pan z komisji zapodaje dalej: ze tam byl taki kot od sztuczek itd. i czy on (B.Kott) czuje sie bardziej kotem, czy bardziej tym od sztuczek Nie wiem nawet, co odpowiedzial Kott, bo zdziwienie i smiech sprawily, ze nie zapamietalam dalszego ciagu relacji... Dobre, nie
|
|
|
|
|
Enessis
Dachowy Stróż
|
Wysłany:
Sob Kwi 02, 2005 4:36 pm |
|
Też to widziałam, hilarious! Właśnie w tym momencie jak planowałam wyjazd do Niemiec, żeby zobaczyć John'a Partridge'a live (Tugger).
Oczywiście potraktowałam to jako wyznacznik słuszności mojego poniekąd niekonwecjalnego planu na wakacje. ^_~
EDIT
Hmm, nie działa mi autologowanie u ciebie. Must be something wrong with my browser. Sorry za angielskie wtrącenia, ale częściej w tym momencie już tego języka używam. ^_^' |
|
|
|
|
Ivellios
Dachowy Wódz
|
Wysłany:
Sob Kwi 02, 2005 5:28 pm |
|
Post został poprawiony
By The Way - John Partridge występuje tam gościnnie |
|
|
|
|
Enessis
Dachowy Stróż
|
Wysłany:
Sob Kwi 02, 2005 5:45 pm |
|
John Partridge - temat rzeka, ale nie będę zaudzać - bo napiszę referat. ^_~
W tej chwili mieszka na stałe w Niemczech (ze swoim niemieckim chłopakiem) już od paru lat. Występował do niedawna w niemieckiej wersji CATS jako Munkustrap i Tugger; zagrał też Roger'a w niemieckej wersji RENT (kolejny świetny musical, btw - zdobył wiele nagród; including Pulitzer & Tony). W tym momencie jest prawdziwą gwiazdą w Niemczech i uczestniczy w wielu event'ach musical'owych.
Thx za poprawkę post'ów. |
|
|
|
|
Ivellios
Dachowy Wódz
|
Wysłany:
Sob Kwi 02, 2005 6:21 pm |
|
CHŁOPAKIEM
Niedawno na musical.pl rozgorzała dyskusja na temat czy Ram Tam Tamek to gej |
|
|
|
|
Enessis
Dachowy Stróż
|
Wysłany:
Sob Kwi 02, 2005 6:29 pm |
|
Tak - chłopakiem. John Partridge jest gejem i bynajmniej mu to specjalnie nie przeszkadza rozpalać wszytkich do białości swoim głosem i wyglądem (w tym ja oczywiście). ^_~
A mnie to już *w ogóle nie przeszkadza* -> jestem fanką związków męsko-męskich i nawet pewnie sobie nie wyobrażasz ile takich kobiet jest na świecie.
Aha, byłabym wdzięczna, gdybyś mógł tu post'nąć link do tamtej rozmowy na musical.pl. ^_^ |
|
|
|
|
Ivellios
Dachowy Wódz
|
Wysłany:
Sob Kwi 02, 2005 6:32 pm |
|
|
|
|
Enessis
Dachowy Stróż
|
Wysłany:
Sob Kwi 02, 2005 6:42 pm |
|
No, no, ciekawie. Nie będę tam pisać bo zaspamuję całe forum - jeśli chodzi o JP - to jestem zbyt emocjonalna. ^_~ Ale zdecydowanie: facet, który jest straight nie zagra niczego tak dobrze jak facet, który jest gay. Smutna prawda (ale nie dla mnie smutna) :].
I popatrz co ci wyszło z tematu trochę politycznego jak ja tu jestem?
Seriously, ban za takie coś. ^_~ |
|
|
|
|
Ivellios
Dachowy Wódz
|
Wysłany:
Sob Kwi 02, 2005 6:54 pm |
|
A co wychodzi z polityki
Apropo polityki, oczywiście jeśli chodzi o poczynania naszych władz - na Zachodzie już funkcjonuje powiedzonko "Polski Porządek" |
|
|
|
|
Enessis
Dachowy Stróż
|
Wysłany:
Sob Kwi 02, 2005 7:14 pm |
|
Sweet, za cztery lata, jak będę emigrować do USA, ludzie będą o mnie mieli świetną opinię...
[irony mode on] Tak trzymać! [irony mode off] --__--; |
|
|
|
|
Enessis
Dachowy Stróż
|
Wysłany:
Nie Kwi 03, 2005 11:44 am |
|
|
|
|
Ivellios
Dachowy Wódz
|
Wysłany:
Sro Kwi 06, 2005 8:07 pm |
|
Heh no to mieli wykład Krótki a konkretny. |
|
|
|
|
Enessis
Dachowy Stróż
|
Wysłany:
Sro Kwi 06, 2005 9:01 pm |
|
Jeśli nic nie osiągnę zawodowo w życiu (a tak na pewno będzie - nie mam złudzeń - staram się być grafikiem komputerowym) to mam tylko 2 wyjścia:
1.) iść do szkoły baletowej/dance-performance i po kilku latach dołączyć do grupy CATS w jakimkolwiek kraju jako np. Electra (bo ona nie śpiewa właściwie nic)
2.) zostać pierwszym politykiem w tym kraju działającym na rzecz gay rights w Polsce (czasami się nad tym poważniej zastanawiam, ale potem bierze mnie zdrowy rozsądek, chociaż nie zawsze ;] )
Moje plany na życie są zdrowo emm... 'walnięte'? Ale hej, dokładnie tak jak ja, czyli wszystko się zgadza, actually. ^_^'''
EDIT: Patrz! Temat znowu zszedł na politykę - zupełnie niezamierzone. ^_^
Heh ciekawe że rozmawiamy na tematy ostatnio w Polsce niezbyt popularne
//by Ivellios |
|
|
|
|
|