Autor |
Wiadomość |
Ivellios
Dachowy Wódz
|
Wysłany:
Czw Sty 26, 2006 5:59 pm |
|
Jak zapewne wiecie, w "Kotach" jest dosyć dużo tzw. postaci drugoplanowych. Gdzieśtam się przewijają w musicalu, czasem coś zaśpiewają, ten podskoczy, tamten klęknie itd jednak żaden z nich nie spełnia jakiejś ważnej roli, nie wyróżnia się zbytnio.
Która z takich postaci najbardziej się Wam podoba
I najważniejsze - dlaczego |
|
|
|
|
gość :)
Gość
|
Wysłany:
Wto Mar 07, 2006 7:29 pm |
|
moja ulubiona a jednocześnie drugoplanowa postać to Raptus Zuch Użekł mnie swoim tańcem i tyle ...tyle mi wystarczy ..choć cała ekipa tancerzy tańczy świetne , jednakże Raptuch Zuch ma to coś ... |
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany:
Nie Mar 26, 2006 5:49 pm |
|
A mnie najbardziej podobał się Makiawel... Odezwał się raz: jak się śmiał Lubię takie charakterki |
|
|
|
|
Demeter
Młody Kot
|
Wysłany:
Czw Cze 08, 2006 1:02 pm |
|
a mozesz konkretnie podac które koty sa drugoplanowe? dla mnie najlepsza drugoplanowa jest Electra. w movie swietnie sie prezentuje |
|
|
|
|
Erytheilen
Młody Kot
|
Wysłany:
Pią Cze 09, 2006 2:31 pm |
|
moja oczywiście.................WIKTORIA |
|
|
|
|
Caroline
Mały Kociak
|
Wysłany:
Pią Cze 09, 2006 5:26 pm |
|
Ale Etcetera, Jemima czy Wiktoria nie są chyba drugoplanowe... Według mnie są tak samo ważne, jak Tugger czy Rempleteazer i Mungojerry. Drugoplanowe to ... np... Exotica, albo Cassandra... Lub Alonzo, Pouncival. Bo w polskiej wersji to nie wiem |
|
|
|
|
Demeter
Młody Kot
|
Wysłany:
Sob Cze 10, 2006 10:53 am |
|
Alonzo to też jest dość wybijająca sie postać. nienazwałabym go drugoplanowa ale każdy to widzi inaczej. a Exotica... niewiem jak w polskiej ale w movie to ona chyba jest postacia setnoplanowa. ja widze ja tylko w 3 lub 4 momentach! |
|
|
|
|
Erytheilen
Młody Kot
|
Wysłany:
Sob Cze 10, 2006 4:49 pm |
|
hm jak dla mnie Wiktoria jest postacią drugoplanową, nie ma przynajmnije żadnej sołówki. Ach Kasandrę też bardzo lubię |
|
|
|
|
Gilraina
Młody Kot
|
Wysłany:
Nie Sie 06, 2006 1:57 pm |
|
Demeter napisał: |
Exotica... niewiem jak w polskiej ale w movie to ona chyba jest postacia setnoplanowa. ja widze ja tylko w 3 lub 4 momentach! |
Exotica to postać stworzona specjalnie na potrzeby filmu. Dlaczego? Aby dać rolę Femi Taylor, a jednocześnie pozostawić Kaye Brown w roli Tantomile (którą w londyńskiej wersji grała Taylor).
Moje ulubione postacie drugoplanowe to właśnie Tantomile i Coricopat. Nierozłączne rodzeństwo A także Cassandra - elegancka kocia dama, śpiewająca pięknym, głębokim altem. |
|
|
|
|
Demeter
Młody Kot
|
Wysłany:
Sro Sie 30, 2006 12:08 pm |
|
aha.... w niekturych wersjach wystepuje jednak exotika. ale to chyba tylko w tych co były po filmie jak np w polskich. |
|
|
|
|
|