Autor |
Wiadomość |
Ivellios
Dachowy Wódz
|
Wysłany:
Sro Gru 21, 2005 8:34 am |
|
Temat ten zakładam z myślą, że chętni opiszą w nim ostatni najciekawszy sen
Zaczynam od siebie
Dziś śniła mi się rzecz następująca:
Leżę sobie w łóżku z jakąś dziewczyną o czarnych włosach. Zaczynamy się pieścić, ona "rozkracza" nogi, ja się kładę na niej (nie myślcie sobie o tym o czym zapewne pomyśleliście... oboje byliśmy w piżamach ), tulimy się, całujemy itp itd w pewnym momencie owa dziewczyna podaje mi książkę, ja wstaję, podchodzę do lampki... patrzę: książka z dedykacją. Odwracam stronę znowu dedykacje Odwracam następną kartkę to samo... same dedykacje... i co się okazało, były to dedykacje w różnych językach.
Co zauważyłem, mianowicie w dedykacjach przewijała się fraza "Marta Z vel Marta" i na końcu jakaś litera (od nazwiska ) czy pseudonim...
I na koniec rzecz, która bardzo mnie zmartwiła gdy wróciłem do łóżka, dziewczyny już nie było
Sen ten co najmniej mnie zdziwił. Co miała znaczyć ta książka i to, że występowała w niej taka a nie inna fraza I dlaczego te dedykacje były pisane w różnych językach
Znam wiele dzieczyn o imieniu Marta. Co najmniej trzy to damy o czarnych włosach... mam nadzieję, że żadna z nich tego posta nie ujrzy, inaczej miałbym przerypane |
|
|
|
|
myszka_chan
Mały Kociak
|
Wysłany:
Pią Mar 24, 2006 11:49 pm |
|
Ostatniej nocy mi się śniła scena pikantnego pocałunku pomiędzy Jean Valjean'em i Javert'em O_O ...
Za dużo fanart'ów yaoi przed zaśnięciem... ^^' |
|
|
|
|
|