Autor |
Wiadomość |
Erytheilen
Młody Kot
|
Wysłany:
Wto Lis 01, 2005 6:34 pm |
|
byłam w sobotę. Świtny musical, chyba pójdę jeszcze raz! Szydłowski był taaaki przystojny jako zaofany garbus Muzyka świetna, scenografia równierz niesamowita, doskonała obsada - chociaż ja bym dała Ewę Wlazłowską do roli Sary. Marcin Wortman świetnie śpiewa, bardzo przystojny, jedno co mi sie nie spodobało to kiedy Herbert zaczyna go molestować To było już obrzydliwe, ale pozatym naprawdę świetny, świetny musical! |
|
|
|
|
zapalka
Młody Kot
|
Wysłany:
Sro Lis 09, 2005 3:48 pm |
|
Dla mnie Herbercik był ekstra :p!
Ostatnio byłam na "Romeo i Julii" i coraz bardziej uświadczyłam się, ża Szydłowski jest po prostu IDEALNY!!!! Ale Krzysiu Rymszewicz jest też boooski ! I w moim wieku :p! Buziaki dla wszystkich, a w szeczgólności dla tych tu wymienionych :*!!! |
|
|
|
|
Ivellios
Dachowy Wódz
|
Wysłany:
Czw Lis 10, 2005 7:35 pm |
|
Ostatnio znajoma mi podała linka do nagrania z polskiego "Tańca Wampirów". No więc puściłem to na cały głos... i teraz nie mogę się dorwać do komputera, bo ciągle mama nic tylko siedzi i słucha i słucha i słucha...
Na temat R&J nie będę się wypowiadał... sama muzyka mnie razi, co dopiero "widowisko"... |
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany:
Czw Sty 19, 2006 12:22 am |
|
Ivellios a moglbys podac linka do tego nagrania ?? bo bylem na tym cudnym musicalu i teraz chcialbym sobie odswiezyc to cudo:) z góry dzieki |
|
|
|
|
Ivellios
Dachowy Wódz
|
Wysłany:
Sob Sty 21, 2006 1:50 pm |
|
Muszę poszukać (mam gdzieś na skrzynce ) |
|
|
|
|
Erytheilen
Młody Kot
|
Wysłany:
Nie Sty 22, 2006 4:43 pm |
|
|
|
|
Ivellios
Dachowy Wódz
|
Wysłany:
Wto Sty 24, 2006 9:10 am |
|
To są te nagrania |
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany:
Pon Lut 27, 2006 6:04 pm |
|
wielkie dzieki za tego linka, sa tu nawet reportarz z wiadomości
bisou |
|
|
|
|
gość :)
Gość
|
Wysłany:
Sob Kwi 01, 2006 7:30 pm |
|
wiecie może gdzie znajde teksty z Tańca Wampirów po polsku??? |
|
|
|
|
myszka_chan
Mały Kociak
|
Wysłany:
Sob Kwi 29, 2006 6:53 am |
|
|
|
|
Demeter
Młody Kot
|
Wysłany:
Sro Cze 14, 2006 6:07 am |
|
suuper ze wydali płyte z nagraniami. ale oczywiście najlepsze fragmenty wycieli..a i wszystkich piosenek nie ma. dobrze chociarz ze jest carpe noctem i wieczność. jak dlamnie najlepsze utwory. |
|
|
|
|
Ava
Gość
|
Wysłany:
Pon Lip 17, 2006 10:08 am |
|
To mój najukochańszy musical, wyprzedza i Grease i Koty
A muzyka jest na stronie... eee... Carpe Jugulum.
Byłam zachwycona tym musicalem!! |
|
|
|
|
Gilraina
Młody Kot
|
Wysłany:
Czw Sie 03, 2006 5:44 pm |
|
"Taniec Wampirów" to pierwszy, i jak na razie jedyny, musical sceniczny, jaki widziałam. Poza tym oglądałam musicale tylko w wersji filmowej. Oczywiście jestem oczarowana spektaklem. Napisałam nawet recenzję, o którą dość ostro ścięłam się z nauczycielką polskiego Widział ktoś film "Nieustraszeni pogromcy wampirów", na podstawie którego powstał musical? Rewelacyjna komedia, naprawdę warto obejrzeć |
|
|
|
|
Ivellios
Dachowy Wódz
|
Wysłany:
Wto Wrz 12, 2006 8:57 pm |
|
Email w TM Roma:
Szanowni Państwo. Oto ostatnia szansa, aby zobaczyć Taniec Wampirów, czyli największe wydarzenie musicalowe w Polsce ostatnich lat. Zapraszamy Państwa na pożegnalne spektakle. Tego nie mozna przegapić! |
|
|
|
|
|