Autor |
Wiadomość |
zapalka
Młody Kot
|
Wysłany:
Nie Lis 20, 2005 2:46 pm |
|
Dziwię się, że nikt jeszcze nie założył tematu o tej kotce, wszak jest to mój ulubiony kot .
Usposobienie kota: tajemnicza, chodzi własnymi ścieżkami, seksowna, zjawiskowa, niesamowita, pewna siebie, odważna i kobieca (jeżeli tak można powiedzieć o kocicy !), ale zaraem krucha.
To ja w kociej skórze. Ma piękny głos, świetnie tańczy i ma ciekawe partie do zaśpiewania i odpowiadające mi : chyba byłabym w stanie je zaśpiewać !
P.S.: Najlepsza przyjaciólka Demeter, jakby jej "starsza siostra". Podrywa Ram Tam Tamka (kolejna cecha upodabniająca ją do mnie !). |
|
|
|
|
Arwen
Młody Kot
|
Wysłany:
Nie Lis 20, 2005 9:00 pm |
|
Zgadzam się z tobą. Nie ma seksowniejszej kotki od niej i Demeter. Jej głos i choreografia też są super. Szczegulnie w tańcu z Makawitym:-) |
|
|
|
|
Ivellios
Dachowy Wódz
|
Wysłany:
Sro Lis 23, 2005 6:06 pm |
|
No tak, ale my tu mówimy o Bombalurinie, nie o Demeter
Tak w ogóle to podobno polska Bombalurina (czyli Paulina Wódz) uwielbia wysokich facetów Tak mi mówiła znajoma
(mi przy autografie narysowała serduszko... ) |
|
|
|
|
Vella
Dachowy Stróż
|
Wysłany:
Sro Gru 21, 2005 10:04 pm |
|
Szalenie mi się podoba kiedy śpiewa kwesię "czyści swą sierść i te de i te pe" - z tym jakże wymownym gestem
te D i te P |
|
|
|
|
Erytheilen
Młody Kot
|
Wysłany:
Pon Sty 16, 2006 8:29 pm |
|
bardzo ją lubię, światnie grana przez Patrycję Wódz, która niestety ma aktualnie u mnie na minusie za ten idiotyczny zespół lalek barbie "Queens" Bardzo mi się podobała w tej roli Rosemarie Ford w filmwej wersji "Kotów" |
|
|
|
|
zapalka
Młody Kot
|
Wysłany:
Sob Mar 11, 2006 8:02 pm |
|
Tak, nie wiem co Patrycja robi w tym zespole...
Acha już wiem, bo ona "Od A do Zet na serio jest Bad!" .
No jakże mogłam o tym zapomnieć !
Rzeczywiście szkoda, że nie będzie na razie grała Bomby, bo bardzo ją chciałam zobaczyć w tej roli.
Galaretki (Anny Sztejner) zupełnie sobie w tej roli nie wyobrażam!!!
A co do Rosemarie Ford - co tu dużo mówić: jest najlepsza ! |
|
|
|
|
Ivellios
Dachowy Wódz
|
Wysłany:
Nie Mar 12, 2006 12:50 pm |
|
Patrycja lubi wysokich facetów? |
|
|
|
|
Gilraina
Młody Kot
|
Wysłany:
Pią Sie 04, 2006 10:17 pm |
|
Lubię Bombalurinę, przypomina mi moją przyjaciółkę Rosemarie Ford to jedyna odtwórczyni tej roli, jaką widziałam (na polskich "Kotach" niestety nie byłam). Uważam, że jest naprawdę rewelacyjna. Wie ktoś może, ile centymetrów wzrostu ma Rosemarie? Wygląda na bardzo wysoką... |
|
|
|
|
Demeter
Młody Kot
|
Wysłany:
Sro Wrz 06, 2006 12:18 pm |
|
właściwie.. to widziałam wiele ładniejszych Bombalurin od rosemarie ale ona niesamowicie gra ta postać. czeska bomba jest swietna!! |
|
|
|
|
|