Autor |
Wiadomość |
Enessis
Dachowy Stróż
|
Wysłany:
Sro Kwi 06, 2005 5:00 pm |
|
Wiadomo, że jeśli lubimy CATS, to lubimy dźwięk i obraz na poziomie (uhmm, right?).
Ja osobiście jestem audio-video-filem. W ramach swoich możliwości finansowych staram się zapewnić sobie dobre warunki oglądania moich ulubionych musicali/filmów.
Na czym słuchacie/oglądacie? Macie jakieś wymagania?
Ja korzystam z głośników surround 5.1 Logitech Z-680 o mocy 500W RMS i 29-calowego telewizora, który teraz w ramach zbliżających się urodzin [22.04] zamieniam na projektor filmowy z prawdziwego zdarzenia - to specjanie pod Phantom'a na DVD (long live the Phantom, BTW -> uwielbiam wersję filmową), ale i CATS będzie wyglądać przesmacznie (nie mogę się doczekać The Jellicle Ball w rozmiarze 150cali). |
|
|
|
|
Ivellios
Dachowy Wódz
|
Wysłany:
Sro Kwi 06, 2005 5:16 pm |
|
Komp + monitor + słuchawki |
|
|
|
|
Enessis
Dachowy Stróż
|
Wysłany:
Sro Kwi 06, 2005 6:37 pm |
|
Whoa! Wyczuwam tę złość w twojej emotce. ;] Ja się nie odważę oglądać Phantom'a czy CATS na kompie. Dlatego na Phantom'ie byłam 9 razy w kinie bijąc poprzedni rekord należący do pierwszej części LOTR - 6 razy.
Swoją drogą to chyba z czystej ciekawości zapytam ludzi z któregoś kina o możliwość release'a CATS na jakimś sensie/seansach. CATS w kinie @_@. Mało prawdopodobne, ale pomarzyć można. |
|
|
|
|
Ivellios
Dachowy Wódz
|
Wysłany:
Sro Kwi 06, 2005 7:13 pm |
|
Mogliby nakręcić polskie "Koty" |
|
|
|
|
Enessis
Dachowy Stróż
|
Wysłany:
Sro Kwi 06, 2005 8:03 pm |
|
Obawiam się, że w Polsce nigdy nie znalazłoby się tyle pieniędzy, żeby sfinansować takie przedsięwzięcie.
Dla kompromisu - żeby znowy w kolejnym wątku nie było wymiany argumentów CATS vs KOTY - proponuje CATS MARATHON - obydwie wersje naraz jednego wieczoru - uczta dla każdego ('sweet dreams are made of this...') |
|
|
|
|
Vella
Dachowy Stróż
|
Wysłany:
Czw Kwi 07, 2005 5:48 am |
|
Enessis napisał: |
Na czym słuchacie/oglądacie? Macie jakieś wymagania?
|
Monitor 17 cali i plastikowe głośniczki z marketu za 20 zł
Mam wymagania takie, żeby monitor nie stał zbyt daleko bo jestem krótkowidzem
No to teraz już wiemy, dlaczego CATS mnie nie urzekło |
|
|
|
|
Enessis
Dachowy Stróż
|
Wysłany:
Czw Kwi 07, 2005 2:11 pm |
|
Vella napisał: |
No to teraz już wiemy, dlaczego CATS mnie nie urzekło |
Nie wiem czy mówisz to z całkowitym przymrużeniem oka, ale dla mnie w tym jest dużo prawdy. Nawet moja szanowna mama stwierdziła (a jest antyfanką głośnego brzmienia), że CATS się nie da oglądać i słuchać inaczej niż na cały regulator. Dodała potem, że może mi nawet dołoży pieniędzy na projektor gdybym się miała nie wyrobić z rachunkami. ^_~ Tak oto musicale zmieniają ludzi. |
|
|
|
|
|